top of page

Reacties klanten

Onderstaand enkele klanten en enkele reacties van klanten.

Enkele Projecten

Voorbeeld 1:  voor Reed Business information stel ik het programma op voor de jaarlijkse Landelijke VGWM-dag. Dit is het grootste congres voor Ondernemingsraadsleden in Nederland. Ik zoek ook de sprekers en workshopleiders voor Reed Business. 12 maart 2015 is de eerstvolgende VGWM-dag. In de Beatrixzaal van de Jaarbeurs in Utrecht.

Voorbeeld 2: De Ondernemingsraad van Workx begeleid ik alweer enkele jaren. Zij zijn de eerste OR bij dit bedrijf en zij hebben het niet gemakkelijk. De Bestuurder houdt er niet van dat de OR zelfstandige besluiten neemt en niet alles voor zoete koek slikt. Ondanks deze lastige situatie, en vooral door de focus op de langere termijn te zetten, behalen zij steeds betere resultaten.

Voorbeeld 3. De Personeelsvertegenwoordiging (PVT) van GTS maken heel goed gebruik van hun iets mindere bevoegdheden dan die een OR heeft. Ook deze PVT begeleid ik alweer enkele jaren en ook zij bereiken steeds meer door een volhardende houding. In trainingen behandelde onderwerpen:

  • vergadertechniek

  • bevoegdheden PVT

  • Het overleg met de Bestuurder

FNV logo.jpg

Voorbeeld 4. In opdracht van de FNV beoordeel ik Arbocatalogi en Branche-RI&E's. Onder andere in de detailhandel, scheepsbouw, Installatie en isolatiebranches, slagersbedrijf. Ook ben ik vanaf 2009 een van vijf Nederlandse arbo ambassadeurs in de Technische groothandel. Af en toe verzorg ik creatief denken sessies. Bijvoorbeeld: creatief brainstormen over alternatieve business voor Veolia met kaderleden van de bond; andere actievormen dan het gebruikelijke demonstreren en staken. Kadervormingsproject in de havens en  basisopleiding veilig en gezond werk.

Aanbevelingen

"Als OR van Gall & Gall hebben wij Koen gevraagd om ons een training te geven over Duurzame Inzetbaarheid, Koen is een zeer prettige trainer die heel goed aanvoelt waar een groep behoefte aan heeft en heel veel kennis heeft t.a.v. arbeidsomstandigheden. De training was tot nu toe 1 van de leerzaamste OR trainingen die we hebben mogen ontvangen en het heeft ons erg geholpen met een concreet plan hoe we OR werk in de toekomst beter kunnen doen, denk daarbij aan tips en tricks, en manieren om de machtsverdeling tussen OR en werkgever eerlijker te verdelen.Ik kan Koen dan ook ten zeerste aanbevelen voor OR trainingen, wij willen in de toekomst vaker trainingen van Koen ontvangen. 

Alexander van Stokkum, Voorzitter OR-Gall & Gall

“De training heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. De aanpak van Koen heeft ons erg aangesproken. Eerst een vooroverleg (intake) om inzicht te krijgen in ieders kennisniveau en wensen en vervolgens in gezamenlijk overleg de agenda bepaald. De opbouw om te komen tot een gedegen plan van aanpak voor de komende periode heeft ons aangesproken. Koen Zonneveld kan ik dan ook zeker aanraden”
Wilco Schuurman, voorzitter VGWM-commissie Univé, campus Assen
 
"Koen is een toptrainer. Bere-interessant en je leert meer over jezelf. DOEN dus"

Sjoerd de Waal, Trainnovation

 
"Koen heeft voor ons twee studiedagen verzorgd over Arbowetgeving en tegelijk waren deze dagen bedoeld als teambuilding. De inbreng van Koen was zeer waardevol, zowel inhoudelijk als procesmatig"

Jolanda Outhof, OR-lid Evean (grote zorginstelling)

bottom of page